HDnaujienos.lt
Programinės ir techninės įrangos naujienos

Nokia ir Intel susivienija oFono projektui

Geg 15, 2009 | Komentarai (0) |

ofonoDar neseniai visi nekantriai laukė Android sistemos pasirodymo, tačiau ji nesugebėjo pasiūliti išskirtinio našumo ar funkcijų, todėl susidomėjimas ja šiek tiek išblėso. Nokia ir Intel korporacijos mano, jog Linux turi įsitvirtinti mobiliųjų telefonų rinkoje, kaip dominuojanti OS ir suvienija savo jėgas oFono projektui.

Linux operacinė sistema nuo kitų skiriasi savo našumo ir modifikavimo galimybių gausa, tačiau dar niekam nepavyko to perkelti į mobiliuosius telefonus. Norint pritraukti daugiau vartotojų, sistema taip pat turi būti suderinama su daugelių prietaisų, kad bet kuris norintis galėtų ją įsidiegti.

Jei Nokia ir Intel nepasimokys iš Google klaidų turėsime dar vieną operacinę sistemą, neišsiskiriančią nuo esamų. Toks, iš esmės analogiškų sistemų kūrimas, tik padidina suderinamumo problemas.

oFono kūrimą galite sekti oficialiame bloge .

Susijusios naujienos:

  1. Išsilankstantis komunikatorius – Nokia įdėjos Nokia patentu biurui pateikė įdomų konceptą. Komunikatorių išsilankstanti iš keturių...
  2. Nokia 6208c oficialiai paskelbtas Nokia 6208c ofiaciliai paskelbtas ir pasirodys rinkoje pirmojoje 2009 metų...
  3. Matematika su Nokia Nokia pristatė skaičiuoklį, kuris atpažysta jūsų parašytus skaičius. Pristatyme...

Palikite Komentarą

Norėdami palikti komentarą, užpildykite laukus esančius žemiau arba prisijunkite per savo Facebook sąskaitą. Taip pat galite užsiregistruoti įprastiniu būdu.
Noriu gauti perspėjimus apie naujus komentarus šioje temoje.
Vardas*
Email*
Tinklalapis

Komentaro tekstas: